Demi in tranen, ze vindt dat Billy alsnog tactisch gestemd heeft

Demi in tranen, ze vindt dat Billy alsnog tactisch gestemd heeft

Nadat Chipp de groep heeft toegesproken in de loods omdat hij Utopia moet verlaten, loopt Demi huilend met haar mede bewoner Romy naar buiten. Dat Chipp moet vertrekken valt haar zwaar. Ze zegt dat ze niet houdt van het tactische stemmen, maar ze stemt alsnog tactisch zegt ze huilend tegen Romy, doelend op Billy. Het is gewoon k*t voegt ze er verdrietig aan toe. Ook Romy baalt ervan dat Chipp moet vertrekken en probeert Demi te troosten. Het lukt Demi niet om haar tranen te drogen en ze blijft huilend bij Romy zitten. Nu is Fay heel verdrietig en daar word ik dan weer verdrietig van legt ze uit aan Romy en Bas, die ook even bij de twee is komen kijken. Gaat het Romy lukken Demi weer vrolijk te krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *