Fay is erg verdrietig omdat Chipp Utopia moet verlaten

Fay is erg verdrietig omdat Chipp Utopia moet verlaten

Als Chipp de groep heeft toegesproken nadat bekend is geworden dat hij vandaag Utopia moet verlaten stormt Fay op hem af. Huilend valt ze hem in zijn armen. Haar grootste angst is werkelijkheid geworden. Rustig zegt Chipp tegen haar dat ze moet proberen sterk te blijven en niet mee moet doen aan het harde spelletje dat er gespeeld wordt. Huilend klampt Fay zich vast aan hem. Ze heeft het zichtbaar moeilijk met de uitkomst van de eliminatie en het lukt haar nog niet om te kalmeren. Wanneer Chipp echter even op haar heeft ingepraat, besluit ze haar tranen te drogen en op zoek te gaan naar Demi. Als ze haar buiten heeft gevonden houden ze elkaar even stevig vast. De tweeling besluit dat ze zich sterk moeten houden en drogen hun tranen. Allebei kunnen ze niet geloven wat er zojuist is gebeurd en kunnen ze moeilijk beseffen dat Chipp de minste stemmen heeft gekregen. Ik ben vooral woedend legt Demi uit aan Fay, doelend op de stem van Billy. De twee duiken de kledingruimte in om Chipp te helpen met inpakken. Nog even en dan moet hij echt naar huis.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *