Beau wil Romy verrassen omdat ze vanaf morgen twee jaar in Utopia woont

Beau wil Romy verrassen omdat ze vanaf morgen twee jaar in Utopia woont

Romy woont morgen 2 jaar in Utopia. Dat moet gevierd worden en omdat deze bijzondere dag morgen al is neemt Beau haar even apart, ze wil haar iets vertellen. Misschien moeten we morgen iets leuks gaan doen begint ze. Morgen moet je genieten benadrukt ze. Beau wil dat Romy morgen alles even los laat, haar werkzaamheden neerlegt en zich moet laten verrassen. Als de eliminatie achter de rug is wil Beau iets leuks doen met Romy. Laten we dat doen, want ik mis je een beetje geeft Romy aan. De twee geven elkaar vervolgens een kus en een knuffel. Romy kan op dat moment haar tranen niet bedwingen. Je betekent heel veel voor me vertelt Beau haar. We gaan er een leuke dag van maken eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *