Billy wil een eerlijk Utopia en heeft haar keuze gemaakt

Billy wil een eerlijk Utopia en heeft haar keuze gemaakt

Vandaag is de eliminatie en Billy denkt dat zij hierbij de beslissende stem heeft. Lang heeft zij in twijfel gezeten wie zij graag in Utopia wil houden maar ze lijkt nu overtuigd te zijn van haar keuze. Samen met Madilia bespreekt zij dat ze Chipp eruit wil stemmen. Ik wil gewoon een eerlijk Utopia benadrukt Billy. En vertelt dat ze geen front in Utopia wil die elke stemming negen stemmen weg kunnen geven, doelend op de drieling. Hierbij lijkt haar keuze te gaan naar Baldr en stemt Billy Chipp dus weg. Madilia is het helemaal met haar eens en vindt ook dat Chipp het Utopia terrein moet verlaten, omdat hij tactisch te sterk is. Ik voel mij er goed bij sluit Billy af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. kaatje at 15:02

  Ze wil een eerlijk Utopia???? Als er iemand niet eerlijk is, is zij dat wel. Echt, ze moet eruit en die vreselijke Linda en walgelijke Madi ook. Front Linda, Ivan en Madi. BILLY WEG…..

 2. we gaan naar de vijde dimensie at 13:47

  billy stemt al die tijd op baldr en nu niet deugt van geen kant volgende week billy op de bank dat is duidelijk

 3. Ruud at 12:37

  Billy let eens goed op ………….als linda en Madilia en ivan stemt die vormen ook een front samen
  dus vindt eigenlijk dat de drieling helemaal niet schuldig is de van.

  dus je praat een beetje dom.

 4. Ria at 11:33

  Mag je niet zeggen want Billy moet winnen want zij vertegenwooedicht de maatschappij maar laat mij dan blij zijn met de mensen die om mij heenstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *