Chipp schat de kans groot in dat hij Utopia moet verlaten maar is er nuchter onder

Chipp schat de kans groot in dat hij Utopia moet verlaten maar is er nuchter onder

Chipp en Baldr zijn gisteren genomineerd en maken vandaag kans om geëlimineerd te worden. Chipp lijkt nuchter onder de keuze van de groep en schat de kans groot dat hij Utopia moet verlaten. Hoe voel jij je Chipp vraagt Beau aan hem. Chipp antwoordt dat hij weinig kan doen aan de situatie en het allemaal op zich af laat komen. Toch geeft hij advies aan Beau om samen met Bas, Demi en Fay een frontje te vormen tegen de rest. Fay moet er nog niet aan denken dat Chipp vertrekt en begint te huilen. Ik hoop dat als ik ga de hele boel veranderd gaat Chipp verder. Zal Chipp gelijk krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Jacq at 14:22

  Ehh dat is niet waar Linda die ik vreselijk vind en madi ook geen vriendin van mij maar zei stemmen echt anders zeker bij de nominaties Ivan had chip gewaarschuwd en bas toch ook met de tweeling meestemmen asjeblieft Bas!!! Tis weer rustig in haarlem?

 2. Truus at 11:12

  Misschien is het een optie om iedereen op papier te laten stemmen, zodat ze van elkaar niet weten wie op widd ddtemt.

  • Ruud at 12:34

   is wel een heel goed idee lijkt mijn ook heel wat……..
   maar je weet als linda en Madilia en ivan stemt die vormen ook een front samen
   dus vindt eigenlijk dat de drieling helemaal niet schuldig is de van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *