Bas laat Baldr weten dat hij op Chipp gaat stemmen

Bas laat Baldr weten dat hij op Chipp gaat stemmen

De nominatieronde heeft gisteren aardig wat los gemaakt bij de bewoners. Zo was Fay in complete paniek dat Chipp in de gevarenzone zit en ook Madilia was flink van slag door de stemmen die zij ontving. Baldr was er echter opvallend rustig onder. Hij reageerde erg sportief en is zich ervan bewust dat het maar een spelletje is. Vandaag stapt Bas op Baldr af en bespreekt de eliminatieronde van vanmiddag. Ik ga wel op Chipp stemmen om te blijven zegt hij tegen hem. Dat wil ik wel even gezegd hebben voegt hij eraan toe. En spreekt vervolgens uit dat Baldr positief veranderd is de afgelopen weken. Je bent lekker bezig benadrukt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. chagija at 14:32

    Waarom moet hij nu weer vertellen dat hij op chip gaat Kan hij het niet gewoon voor zich houden Hij is nog steeds niet eerlijk bezig, Ga naar huis neppert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *