Fay geniet nog een paar uur van haar vriendje Chipp

Fay geniet nog een paar uur van haar vriendje Chipp

Een nieuwe dag in Utopia is begonnen. Vandaag staat er een spannende dag op de planning, de eliminatie vindt namelijk plaats. Gisteren werd duidelijk dat Baldr en Chipp genomineerd zijn en één van hen vandaag Utopia moet verlaten. Fay probeert daarom nog extra van Chipp te genieten. Als de twee ontwaken, kruipt ze dicht tegen hem aan. Wellicht is dit de laatste keer dat ze naast elkaar wakker worden in Utopia. De twee kroelen en kussen en lijken beiden erg gespannen te zijn. Chipp hoopt dat hij de meerderheid van de stemmen krijgt, zodat hij mag blijven. Toch gunt hij Baldr ook om te blijven. Ik vind Baldr ook een hele goede man joh benadrukt hij. Chipp denkt ook alvast na over zijn eventuele vertrek maar houdt Fay nog even stevig vast. Hoe de bewoners zullen stemmen, zien we vanmiddag. Wie moet er volgens jou Utopia verlaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *