De bewoners houden een afscheidsfeest voor genomineerden Baldr en Chipp

De bewoners houden een afscheidsfeest voor genomineerden Baldr en Chipp

Gisteren zijn de nominaties geweest en hierdoor zijn Baldr en Chipp genomineerd en zitten in de gevarenzone. De bewoners willen de twee genomineerden nog een leuke avond geven en hebben daarom bedacht een afscheidsfeestje te organiseren. Terwijl de muziek afspeelt dansen de bewoners erop los. Baldr is in zijn elementen als dj en de andere bewoners hebben het naar hun zin met een drankje. Fay en Chipp lijken nog te genieten van elkaar wanneer ze met een dansje de dansvloer onveilig maken. Wie zal er naar huis moeten en heeft zijn laatste avond in Utopia gehad? We komen er vandaag uiteraard uitgebreid op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *