Billy is er al uit op wie ze stemt tijdens de eliminatieronde

Billy is er al uit op wie ze stemt tijdens de eliminatieronde

Billy en Cemal hebben afgelopen avond even een momentje voor zichzelf en benutten deze tijd dan ook om het over eliminatie van morgen te hebben. De twee zullen morgen moeten kiezen tussen Chipp en Baldr en die keuze valt Billy zwaar. Ze weet niet of ze moet stemmen op degene die ze het minst Utopia vindt of de ander moet afstraffen omdat ze niet eerlijk spelen. Wat vind jij belangrijker? vraagt Cemal. Billy vindt het vooral niet eerlijk dat Demi, Chipp en Fay constant iemand genomineerd kunnen krijgen door hun stemmen te bundelen. Tegelijkertijd vindt ze Chipp meer Utopiaan dan Baldr. Na kort overleg met Cemal lijkt Billy opeens zeker van haar zaak. Ik ben er eigenlijk wel uit. Van mij mag Baldr blijven omdat hij het spel niet speelt en het is niet tof dat ze iemand met 9 stemmen op de bank kunnen flikkeren eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *