Beau vraagt de groep toestemming om naar de begrafenis van haar oma te gaan

Beau vraagt de groep toestemming om naar de begrafenis van haar oma te gaan

Beau heeft een brief met slecht nieuws gekregen. In deze brief stond geschreven dat de oma van Beau in haar slaap is overleden. Hoewel Demi, Fay, Chipp, Bas en Romy hier al van wisten is ze nu bereid het ook de rest van de groep te vertellen. Wanneer alle bewoners op de bank plaats hebben genomen vertelt ze hen over het slechte nieuws. De bewoners laten haar weten er voor haar te zijn. Beau vraagt vervolgens aan haar mede bewoners of ze donderdag Utopia zou mogen verlaten om naar de begrafenis van haar oma te gaan. De groep laat uiteraard unaniem weten dat dit geen probleem is. Vanzelfsprekend klinkt het vanuit de groep.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 11:40

    Ze zou hhet eens echt doen he wat ik zeg/Je moet eens bij Utopia nieuws lezen wat er allemaal staat maarja die betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *