Beau ontvangt per brief verdrietig nieuws

Beau ontvangt per brief verdrietig nieuws

Demi en Fay vinden een witte envelop in de brievenbus die voor Beau bestemd is. Demi en Fay halen Beau gelijk erbij en samen lezen zij de brief in het huisje van Beau. Beau wordt al snel emotioneel wanneer zij de brief leest. In zichzelf leest ze de brief terwijl Demie en Fay over haar rug wrijven. Beau kan weinig woorden uitbrengen terwijl zij het nieuws leest dat haar oma is overleden. Beau geeft bij de tweeling aan dat ze al oud was. Samen met Demi en Fay leest ze nog een keer de brief. Langzaam laat Beau het nieuws tot zich inwerken. Laten we hopen dat ze er snel bovenop komt. Sterkte Beau!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. chagija at 02:51

    ach lieve Beau wat erg voor jou en je familie met dit grote verlies Dit is en blijft altijd hetzelfde of iemand nu oud is of jong. één ding blijft zeker ook al ben je voor de dood voorbereid toch komt de dood toch altijd onverwachts . Heel veel sterkte Beau gecondoleerd en heel veel kracht met dit zeer droevige nieuws van het heen gaan van je oma Ik hoop dat je familie even contact mag hebben om het met jou te bespreken over deze droevige heengaan van een geliefde en belangrijk persoon in jullie familie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *