Baldr reageert sportief op het feit dat hij genomineerd is

Baldr reageert sportief op het feit dat hij genomineerd is

Demi en Fay hebben hun stemmen aan Baldr gegeven en nadat ze samen hebben gepraat en gehuild in het keetje, besluiten ze naar hem toe te gaan. Het is duidelijk dat Baldr zijn mede bewoners Demi en Fay niets kwalijk neemt. En laat weten dat hij begrijpt dat ze geen andere keuze hadden en daarom deze beslissing hebben gemaakt. Het is een spel hè? voegt hij er wijs aan toe. Hij baalt er wel van dat hij in de gevarenzone zit en weer tot morgen moet wachten voor de uitslag. Hij vindt het daarbij ook jammer dat sommige bewoners de spelletjes persoonlijk nemen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *