Chipp en Baldr krijgen de meeste stemmen en zitten in de gevarenzone

Chipp en Baldr krijgen de meeste stemmen en zitten in de gevarenzone

Tijd voor een nieuwe nominatieronde. Degenen die vandaag de meeste stemmen krijgen maken morgen kans dat ze definitief naar huis moeten. Aangezien iedereen in Utopia wil blijven is de spanning om te snijden. De bewoners nemen nerveus plaats en zijn benieuwd wie er in de gevarenzone terecht gaan komen. Rienk vraagt voor de vorm of de bewoners graag willen dat hij vertrekt. Ivan wil daar wel iets op antwoorden. Ik heb getwijfeld aan je toevoeging hier maar iedereen weet ook dat wij gewoon vriendjes zijn. Dus van mij mag je blijven. Na dit verhaal staat Beau klaar om de groep verder toe te spreken, zelegt uit wat de spelregels zijn en geeft de krijtstift aan Billy.

Billy zegt vervolgens dat ze niet wil dat het spel te tactisch wordt omdat ze dit zonde vindt van de mooie tijd in Utopia. Ze geeft haar stemmen aan Fay, Demi en Chipp. Vervolgens geeft ze het stokje door aan Romy. Romy wil graag eerst een stukje voorlezen hoe ze zich op dit moment voelt. En vertelt dat ze wil stemmen wat strookt bij haar gevoel. Ik ga kijken wie er het verste weg ligt van de titel Utopiaan van de Eeuw en dat ben jij Baldr, dus drie stemmen op jou legt ze uit.

Linda is daarna en vertelt dat de stemmen van vorige week haar niet in de koude kleren zijn gaan zitten. Linda wil nog niet tactisch gaan stemmen maar ze stemt op degene waar ze het minst mee heeft gesproken. Drie stemmen voor Chipp voegt ze eraan toe. Fay neemt het woord en legt uit waarom ze drie stemmen op Baldr gaat geven. Ik mag je heel erg graag, dat weet je. Maar het is jij of mijn vriend voegt ze eraan toe. De krijtstift wordt overgenomen door Demi en ze geeft dezelfde argumenten als haar zus. Ze is zichtbaar geëmotioneerd en komt hakkelend uit haar woorden als ze haar drie stemmen aan Baldr geeft.

Baldr is als eerste man aan de beurt en laat weten het verrassend te vinden dat hij al zoveel stemmen heeft. Ik geef een stem aan mijn vriend Mehmet, omdat jij je meer moet mengen in de groep legt hij uit. Zijn overige twee stemmen gaan naar Billy. Cemal is de volgende die zijn stemmen bekend mag maken. Hij wil nu het nog kan stemmen met zijn gevoel. Ik vind dat Baldr zich na vorige keer goed herpakt heeft, daarom geef ik drie stemmen aan Fay gaat hij verder. Chipp is het eens met Cemal, hij vindt ook dat Baldr zich enorm goed herpakt heeft na de vorige nominatieronde. Ik wil ervoor uitkomen dat ik wel tactisch stem, omdat ik nu gevaar loop. Dus ik geef mijn stemmen aan jou Baldr laat hij verder weten.

Mehmet staat voor de groep en vertelt dat hij het oneerlijk vindt dat het drietal altijd negen dezelfde stemmen heeft. Hij legt uit dat ze sterk maar ook zwak staan. Ik geef jou drie stemmen Chipp, omdat er nu iets moet veranderen. Ik heb je nog steeds hoog zitten maar het gaat zo niet langer benadrukt hij. Bas is kort en krachtig. Als ik denk aan Utopia van de Eeuw, dan denk ik niet aan jou zegt hij met een strak gezicht terwijl hij Madilia aankijkt. Als laatste is Ivan aan de beurt om zijn stemmen te geven. Demi jij krijgt er twee van mij omdat ik amper met jou spreek legt hij uit. Ik geef er ook een aan Chipp omdat hij de leider is van het drietal en ik wil dat dat stopt gaat hij verder.

Dit betekend dat Chipp elf stemmen heeft gehad, en Baldr twaalf stemmen. Zij zitten dus in de gevarenzone en een van hen zal morgen Utopia moeten verlaten. Maar wie?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 42    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
    • Ruud at 10:46

      Wat denk je zelf van de VIDE 4 man staan ze ook sterk…ivan linda mehmet malidia. maar die hebben niks afgesproken he !!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *