Madilia in tranen nadat ze vier stemmen heeft gehad van haar mede bewoners

Madilia in tranen nadat ze vier stemmen heeft gehad van haar mede bewoners

De nominaties zijn achter de rug en Chipp en Baldr zijn de twee bewoners die in de gevarenzone zitten. Naast deze twee hebben ook Madilia, Mehmet, Billy, Demi, Fay en Linda stemmen gehad. De vier stemmen die Madilia heeft gehad raken haar en dan met name de drie stemmen van Bas. In stilte staart ze voor zich uit en al snel wordt ze emotioneel. Romy en Bas komen bij haar zitten. Ik moet op iemand stemmen legt Bas uit. Madilia begrijpt dit maar toch doet het haar pijn. Neem het niet persoonlijk probeert Romy haar te kalmeren. Huilend legt Madilia uit dat ze het gewoon allemaal heel spannend vindt. En ik vind het niet leuk om op mensen te stemmen gaat ze verder. Het groepje praat nog een tijdje door en Madilia lijkt zich steeds iets beter te voelen. Wees blij dat jij of Linda niet op de bank zit sluit Romy het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *