Fay raakt in paniek nu Chipp genomineerd is en in de gevarenzone zit

Fay raakt in paniek nu Chipp genomineerd is en in de gevarenzone zit

Als de nominaties zijn afgelopen, lopen Demi en Fay naar het keetje. Mag ik huilen? fluistert Fay. Natuurlijk mag je huilen antwoordt Demi. Het nieuws dat Chipp genomineerd is en in de gevarenzone zit komt hard aan bij de tweeling. In het keetje praten de twee over de stemming. Ze zijn het er allebei over eens dat de andere bewoners nu ook tactisch hebben gestemd. Fay barst in huilen uit, ze is doodsbang om haar vriend Chipp kwijt te raken. Demi en Fay proberen vervolgens te tellen wie morgen een positieve stem zal uitbrengen op Chipp maar volgens Fay zal Baldr uiteindelijk winnen. Ik raak in paniek voegt ze er met een snik aan toe. Demi probeert Fay vervolgens te troosten maar zelf krijgt ze ook tranen in haar ogen. Wat heeft team vide gedaan? Ze hebben negen stemmen op één persoon gezet. Ze spreken zichzelf zo erg tegen roept Fay boos uit. Stik er allemaal maar lekker in schreeuwt ze verder. Dan begint Demi ook te huilen, door de emoties van Fay. Chipp komt binnen en hij moet lachen om de huilende dames die hij aantreft. Hij kalmeert de twee en laat weten hoe hij erover denkt. Volgens hem is het nu duidelijk dat de andere bewoners ook tactisch hebben gestemd. Dit was wat hij en de tweeling voorspeld hadden en het is nu afwachten of hij het van Baldr gaat winnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Jojo at 15:59

    Ja en??? Ze stemmen ook alledrie op 1 persoon dus dat zijn ook 9 stemmen als jullie tellen kunnen? eruit met chipp en dan eens kijken of jullie nog zo sterk zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *