Linda en Billy berekenen dat er een grote kans bestaat dat Chipp weggestuurd wordt

Linda en Billy berekenen dat er een grote kans bestaat dat Chipp weggestuurd wordt

De nominatieronde van deze week zorgt voor de nodige emoties. Demi en Fay zijn in tranen omdat Chipp genomineerd is en in de gevarenzone zit. Ook Madilia werd emotioneel omdat de nominaties haar zwaar vallen. Linda en Billy zonderen zich af op de vide. De twee maken vervolgens een lijstje en gaan iedere Utopiaan af om in te schatten wie er morgen Utopia zal moeten verlaten. Volgens de berekening van de twee dames zal Chipp morgen de bewoner met de minste positieve stemmen zijn. Ook bespreken de twee de reacties van de tweeling. Dat ze meteen zeggen dat wij tactisch stemmen zucht Linda. Volgens haar is dit niet het geval. Ik hou gewoon niet van het spel dat zij spelen sluit ze af. Gaan Linda en Billy gelijk krijgen? Zal Chipp naar huis worden gestuurd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *