Ivan is bang dat Romy medelijden met de tweeling heeft en bij hen aan zal sluiten

Ivan is bang dat Romy medelijden met de tweeling heeft en bij hen aan zal sluiten

In de keuken praten Billy en Ivan na over de nominaties. Degene op wie ze hebben gestemd behoort ook daadwerkelijk tot de genomineerden dus de twee kunnen tevreden zijn. Ze hadden het niet verwacht van mij laat Billy aan Ivan weten. Ivan vertelt dat hij het fijn vond om een keer uit te spreken wat hij van Demi, Fay en Chipp vindt. Maar maakt zich toch ook een klein beetje zorgen. Niet om Chipp maar om Romy. Ik ben bang dat als Chipp morgen weggaat, ze zich aansluit bij Demi en Fay biecht hij vervolgens aan Billy op. En benadrukt dat Romy zomaar in de krokodillentranen van de tweeling kan trappen. Dat gaat niet gebeuren antwoordt Billy zelfverzekerd. Maar echt gerustgesteld lijkt Ivan niet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *