Linda en Madilia bespreken de nominaties en zijn van mening dat ze niet tactisch gestemd hebben

Linda en Madilia bespreken de nominaties en zijn van mening dat ze niet tactisch gestemd hebben

De bewoners hebben de nominatieronde van vandaag gehad. Chipp en de tweeling wijzen met hun vinger naar een aantal mensen waarvan zij denken dat zij tactisch hebben gestemd maar hier niet openlijk voor uitkomen. Madilia en Linda weten dat het onder andere over hen gaat maar zijn het hier niet mee eens. Ik vind niet dat ik tactisch heb gestemd omdat ik van mening ben dat hij de aanvoerder is van het drietal en hij het minst in mijn Utopia past zegt Linda. Madilia antwoordt dat ze precies om die reden ook op Chipp heeft gestemd omdat zijn gedrag niet in haar Utopia past. De twee bespreken ook het feit dat Madilia erg emotioneel werd nadat ze vier stemmen kreeg. Linda vraagt wat ze er zo erg aan vond. Gewoon dat het zo over kan zijn en ik krijg het gevoel dat iedereen elkaar wil afmaken om hier te blijven zegt Madilia opnieuw geëmotioneerd. Linda snapt haar punt maar vindt dat het grootste gedeelte van de groep er niet zo gemeen in staat. Beide dames vinden dat het nu toch wel erg spannend wordt. Ze gaan ervan uit dat Chipp morgen Utopia zal moeten verlaten. Of het moet heel raar lopen besluit Linda het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 17:56

    Krokodillen tranen van madilia, en die valse linda de bij nee hoor wij doen zo niet gewoon afgesproken met keizer ivan.

  2. joke gotte at 17:45

    Wat zijn die twee een stelletje leugenaars en dan nog janken Madilia om dat ze stemmen van Bas heeft gekregen en liegen tegen Beau dat ze deze week niet over haar hebben geroddeld ze moeten de beelden maar eens terug krijgen de meest gevaarlijke figuren zitten op de vide en penthouse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *