Billy denkt dat de eliminatie zeer spannend wordt en dat zij mogelijk de doorslaggevende stem heeft

Billy denkt dat de eliminatie zeer spannend wordt en dat zij mogelijk de doorslaggevende stem heeft

Fay heeft nog niet zo lang geleden te horen gekregen dat Chipp morgen kans maakt dat hij Utopia moet verlaten. Billy is benieuwd hoe het met haar gaat en vraagt daar dan ook naar. Het gaat wel reageert Fay beteuterd. Hij heeft 50% kans dat hij weggaat maar alles kan gebeuren gaat ze verder. Billy zegt dat het morgen een lastige keuze gaat worden en denkt zelf de doorslaggevende stem te gaan zijn in het geheel. En geeft aan dat haar stemmen niet persoonlijk waren voor de drieling maar dat ze zo gestemd heeft omdat ze haar eigen verhaal kracht bij wilde zetten. Fay antwoordt  dat ze het wel berijpt maar dat ze uiteraard wel verdrietig is om haar vriend Chipp. We zullen het morgen wel meemaken klinkt het vanuit Demi aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 12:35

    als linda en Madilia en ivan stemt die vormen ook een front samen
    dus vindt eigenlijk dat de drieling helemaal niet schuldig is de van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *