Fay is ontroostbaar nadat Chipp de mini samenleving verlaten heeft

Fay is ontroostbaar nadat Chipp de mini samenleving verlaten heeft

Na nog een laatste kus aan Fay te hebben gegeven doet Chipp de poorten van Utopia achter zich dicht. Een deel van de groep draait zich om en loopt terug richting de loods. Fay, Demi, Romy en Beau blijven nog even bij de poort hangen. Fay kan Chipp maar moeilijk loslaten en schreeuwt nog een paar keer dat ze van hem houdt. Na een tijdje lopen ook de vier dames ook weg bij de poort. Ik heb er even geen woorden voor zucht Romy. Ik kan het niet geloven huilt Fay. Ook Demi lijkt het erg zwaar te hebben met het vertrek van hem. De tweeling besluit naar het keetje te gaan en laten hun tranen de vrije loop. Ik snap het gewoon niet. Ik vind het zo erg, het is gewoon mijn vriend en hij is nu buiten huilt Fay. Demi probeert haar te troosten maar dit lijkt niet te lukken. Ik wil hem nu alweer spreken gaat Fay huilend verder waarna de tweeling in stilte voor zich uit staart. Nu is het echt begonnen zucht Fay. De twee praten nog lang verder en de tranen blijven komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *