Billy blijft erbij dat ze niet om tactische redenen niet op Chipp heeft gestemd

Billy blijft erbij dat ze niet om tactische redenen niet op Chipp heeft gestemd

Chipp heeft Utopia verlaten en er wordt veel over nagepraat. Bas die Chipp een positieve stem heeft gegeven, zegt dat hij Chipp tactisch gezien had moeten wegstemmen. Maar het voelde niet goed legt hij verder uit. Billy die haar positieve stem aan Baldr heeft gegeven, begrijpt wat hij bedoelt. Maar voor mij voelde het niet goed om hem hier te houden omdat hij tactisch bezig was legt ze verder uit. Volgens haar was dit geen tactische zet van haar. Mehmet heeft hier zijn twijfels over, maar Billy houdt vol. Bas geeft het groepje een goed advies. Zo gevaarlijk waren ze niet met z’n drieën, want op de dinsdag hebben ze uiteindelijk maar drie amuletten merkt hij op. Dit zet de rest aan het denken. De massa beslist uiteindelijk vindt hij. De bewoners praten vervolgens nog een tijdje na over de mooie tijd die Chipp heeft gehad. Het was echt een held sluit Bas af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *