Fay wil haar verdriet omzetten in strijdlust

Fay wil haar verdriet omzetten in strijdlust

Demi en Fay zitten in hun kasteel en bespreken de stemmingen van afgelopen twee dagen. Van iedereen was het puur tactisch, om ons te breken laat Demi sip weten. Onverschillig haalt Fay haar schouders op en zegt dat het iedereen dan is gelukt. En voegt eraan toe verdriet te hebben maar niet om de mensen hier maar om Chipp. Ik heb verdriet om Chipp en alleen om Chipp benadrukt ze. Maar ik ga strijden en knallen en ik ga Chipp trots maken en hij wil ook dat we zo ver mogelijk komen gaat ze fel verder. De tweeling probeert vervolgens te speculeren op wie hun mede bewoners volgende week gaan stemmen maar al gauw komen ze daarop terug. We zien het zondag wel, we gaan ons er nu nog niet druk over maken eindigt Demi wijs.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. hennie at 05:02

    denk voor fay dat beter is na huis te gaan ze is zo mager kijk haar lichaam gezicht ik als moeder had gezorgt dat ze thuis kwam dat ze weer aan gaat sterken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *