Romy probeert haar mede bewoners te overtuigen het spel Utopia op een andere manier te spelen

Romy probeert haar mede bewoners te overtuigen het spel Utopia op een andere manier te spelen

De finale is een aantal weken begonnen en de bewoners hebben al drie keer moeten nomineren en elimineren. Dit zorgt voor de nodige spanning in de groep. Er ontstaan groepjes, complotten en vijandigheid. Romy vindt dit maar niks. Waar ze eerst nog kwaad was op Demi en Fay omdat zij in haar ogen begonnen met tactisch spelen, wil ze het nu over een andere boeg gooien. Ze wil haar mede bewoners er namelijk van overtuigen dat het spel ook op een andere manier gespeeld kan worden. Een voor een gaat Romy alle bewoners af om haar gedachten te delen. Het is toch veel leuker als we niet van elkaar weten op wie we gaan stemmen zegt ze tegen Ivan. Volgens haar ontstaat er dan minder haat en nijd onderling. Volgens Ivan is deze oplossing niet zo makkelijk als het lijkt. Er zijn veel mensen die zeggen dat ze niet tactisch stemmen, die dat wel doen gaat hij verder. Deze mensen zullen volgens hem dan ook altijd blijven overleggen. Toch wil Romy haar best doen om haar plan te laten slagen. Hoe vet zou het zijn en wat zou er dan uitkomen? sluit ze enthousiast af. Maar of het Romy ook echt gaat lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. chagija at 19:45

    komt ze ook erg laat mee eerst iedereen uitschelden met de’r schuttingtaal de aso en nu slijmen wat een nep figuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *