Demi en Fay vragen uitleg aan Billy waarom ze op Chipp stemde

Demi en Fay vragen uitleg aan Billy waarom ze op Chipp stemde

Billy heeft gisteren gekozen Chipp eruit te stemmen en mede daarom moest Chipp Utopia verlaten. Demi en Fay zijn hier erg verdrietig over. De twee zijn het niet eens met de beslissingen van Billy en vragen daarom om opheldering. Op een grappige manier proberen zij Billy te benaderen waarom zij heeft gestemd op Chipp maar als snel ontstaat er een discussie. Billy legt uit dat zij negen stemmen te veel vindt, doelend op de macht van de drieling. Demi merkt vervolgens op dat Billy niet meer tactisch zal stemmen maar dit wel doet door op Chipp te stemmen. Ik heb gewoon mijn gevoel gevolgd probeert Billy de tweeling daarna uit te leggen maar hier trappen zij niet in. Je spreekt jezelf een beetje tegen reageert Demi maar Billy is het hier niet mee eens en blijft zichzelf verdedigen. Uiteindelijk komen de dames er niet uit met zijn drieën en besluiten ze erover op te houden. Met een knuffel gaan ze uit elkaar.

Als het gesprek is afgelopen spreken Demi en Fay er hun onvrede over uit tegen elkaar. Er klopt niets van wat ze zegt zegt Demi hoofdschuddend. Fay is het ermee eens en laat weten dat Billy letterlijk heeft gezegd dat negen stemmen te veel zijn. Dus ik ben heel benieuwd hoe ze volgende week haar stemmen gaat verdelen, want nu heeft ze ook gewoon f*cking tactisch gestemd zucht ze verder. En complimenteert Demi dat ze zo rustig is gebleven tijdens het gesprek met Billy. Maar dat is voor Demi de druppel om haar tranen nu de vrije loop te laten. Ik ben zo ontzettend boos, ze liegt want er klopt niets van wat ze zegt gaat ze huilend verder. Lieverd doe eens rustig antwoordt Fay. Billy heeft het in haar hoofd zo gedraaid dat alles klopt sust ze. Demi knikt en door de lieve woorden van haar wordt ze weer rustig en maken de twee zich klaar voor het feestje van Romy.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. chagija at 19:12

    Bil je bent niet eerlijk nu Beau die zwaar onder schot ligt door mad. en lind. is nog het netste van allemaal Dus Beau jij bent eerlijk

  2. Els at 23:13

    Waarom krijgt Billy de schuld, er hebben meerdere mensen gezegd dat 9 stemmen teveel zijn. Hun houden der woord ook niet eerst Linda daar hebben ze niet veel mee en ze zien haar als concurrent, maar deze week op Baldr waar slaat dat op. Jeroen zal zeggen weg ermee en de twee zijn ook stokers ik hoop dat fay eerst gaat en dan Demi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *