Billy en Beau vertellen Cemal over de pikante verrassing van Romy

Billy en Beau vertellen Cemal over de pikante verrassing van Romy

Romy woont sinds vandaag precies twee jaar in Utopia en dat is een hele prestatie. Dit omdat zij de enige vrouw is die het zolang heeft weten vol te houden. Romy is vanochtend al uitgebreid gefeliciteerd door haar mede bewoners. Wat Romy alleen niet weet, is dat een aantal mede bewoners druk bezig zijn met het organiseren van een leuke avond. Zo zal er vanavond een stripper komen, speciaal voor Romy. Voor het avondeten komen de nodige pakketjes binnen en Billy versiert de loods. Romy gaat er vanuit dat ze gewoon een leuke avond gaat hebben maar ze weet niet wat haar allemaal te wachten staat. Billy en Beau vertellen Cemal over de verrassingVlak voordat de verrassingsavond voor Romy begint vertellen Billy en Beau aan Cemal wat ze van plan zijn. We hebben een stripper gehuurd begint Billy. Maar we zijn er allemaal bij en het is echt met een dikke vette knipoog gaat ze voorzichtig verder. De dames kijken allebei naar het gezicht van Cemal, benieuwd hoe hij gaat reageren. Ze zijn namelijk bang dat Cemal dit plan totaal niet ziet zitten. Tot hun grote verbazing moet Cemal lachen. Hij geeft de dames een highfive. F*cking vet roept hij uit. Cemal lijkt er totaal geen problemen mee te hebben en wil alles weten over het verloop van de avond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 07:43

    Romy mag wel een stripper en Cemal mocht toen niet strippen ,wat een kinderachtig gedoe alles kan bij Utopia Ja Romy ben benieuwd of buiten Utopia de zogenaamde liefde van Cemal Standhoud dit zal zijn familie erg leuk vinden .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *