Beau en Billy willen als verrassing een stripper voor Romy regelen

Beau en Billy willen als verrassing een stripper voor Romy regelen

Romy woont sinds vandaag precies twee jaar in Utopia en Beau en Billy willen daarom iets leuks voor haar regelen. De twee besluiten om een stripper te bellen en te vragen of hij naar Utopia kan komen om Romy te verrassen. Zenuwachtig zitten ze samen in het huisje van Beau en bellen het nummer maar helaas neemt er niemand op. Nog wat later proberen ze het weer maar ook dan zonder succes. Zou het ze lukken om Romy te verrassen met een stripper? En hoe zal ze reageren? We komen er vast nog wel op terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *