Ivan vraagt hoe het met Fay gaat na het vertrek van Chipp

Ivan vraagt hoe het met Fay gaat na het vertrek van Chipp

Gisteren heeft Chipp Utopia moeten verlaten. Maandag werden hij en Baldr genomineerd en kwamen in de gevarenzone terecht. Gisteren hebben de bewoners besloten dat Chipp zijn kist moest pakken. Fay was erg overstuur en heeft veel gehuild om het vertrek van hem. In de keuken vraagt Ivan op deze nieuwe dag aan haar hoe ze vannacht heeft geslapen. Fay vertelt dat ze best goed heeft geslapen naar eigen zeggen vooral omdat ze zo moe was van het huilen. Maar vanochtend wakker worden zonder hem was wel heel raar voegt ze eraan toe. De eerste dagen zullen vreemd zijn en dan went het vast wel gaat ze verder. Ivan vindt het goed om te horen dat het best goed gaat met Fay. Je hoeft hem gelukkig niet lang te missen, twee maanden op zijn top eindigt hij sussend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *