Beau en Billy kunnen niet wachten tot vanavond als de stripper voor Romy komt

Beau en Billy kunnen niet wachten tot vanavond als de stripper voor Romy komt

Billy en Beau hebben als verrassing voor Romy een stripper geregeld. Dit omdat zij sinds vandaag twee jaar in Utopia woont. Al de hele dag zijn ze druk in de weer en het is de twee eindelijk gelukt om een stripper te vinden die vanavond naar Utopia komt. Ik ben excited zegt Billy enthousiast tegen Beau, die zelf al minstens zo enthousiast is. Billy en Beau vertellen aan Romy dat ze vanavond om half zes in de loods wordt verwacht. Romy is erg nieuwsgierig en weet niet wat ze hoort. Maar ik had een gezellige avond met hapjes gepland voegt ze er verbaasd aan toe. Billy en Beau verzekeren hun mede bewoner dat de gezellige avond gewoon door kan gaan. Hoe zal Romy reageren op deze verrassing?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *