Het wordt Fay even te veel nu Chipp weg is uit Utopia

Het wordt Fay even te veel nu Chipp weg is uit Utopia

Gisteren heeft Chipp Utopia verlaten omdat hij eruit is gestemd door de andere bewoners. Fay was gisteren erg verdrietig en ook vandaag zit zij nog niet helemaal lekker in haar vel. Beau geeft aan bij Fay dat zij goed voor zichzelf moet zorgen en voldoende moet eten. Fay barst vervolgens in tranen uit als Beau dit tegen haar zegt. Het wordt haar allemaal even teveel. En laat weten dat ze geen zin heeft om te letten op haar voeding en ook het gemis van Chipp helpt niet mee aan haar gemoedstoestand. Romy komt bij Fay, omarmt haar en probeert haar te troosten. Als ik iets voor je moet doen, moet je het zeggen benadrukt ze. Fay vindt dit lief maar loopt hierna weg.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Bep at 15:01

  Ach fay hou je sterk.
  Komt goed lieverd je bend misschien sneller bij chip als je zelf denkt,
  Maar let op jou gezondheid ,
  Sterkte

 2. Ruud at 14:51

  Fay meisje pas echt goed op je zelf je gezondheid gaat echt voor, Utopia, hoop dat de redactie haar wel in de gaten gaat houden…anders zie ik de nog van komen dat ze echt in elkaar zakt. Beau houd haar ook al in de gaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *