Romy en Billy hopen dat ze met Cemal in de finale van Utopia komen te staan

Romy en Billy hopen dat ze met Cemal in de finale van Utopia komen te staan

Met het vertrek van Chipp zijn er nog twaalf bewoners over. De rust is voor even teruggekeerd maar volgende week moet er wederom genomineerd en geëlimineerd worden. Billy en Romy bespreken alles wat er gaande is. Je gaat van week tot week leven met alles wat er hier gebeurt zegt Billy. Romy sluit zich hier helemaal bij aan. De twee hopen dat zij samen met Cemal in de finale komen te staan. Ik vind dat wij drie daar gewoon horen gaat Billy verder. En als ik van iemand moet verliezen dan met liefde van jou voegt ze eraan toe. Ook hiermee is Romy het weer helemaal met haar eens. Ook zij hoopt en vindt dat de finale zou moeten bestaan uit in ieder geval Cemal, Billy en haarzelf. Billy en Romy bespreken ook Fay, die gisteren ontroostbaar was toen Chipp Utopia moest verlaten. Toch vinden de twee dat Fay erg goed omgaat met het vertrek van Chipp. Romy vermoedt dat Chipp dit haar ook als advies heeft meegegeven. Maar ik vind echt dat ze het goed doet en dat heb ik haar ook gezegd besluit ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. chagija at 19:13

    je wil niet weten wat die romy stookt tegen cemal en die tuint er zo erg in maar vind haar schutting taal ook normaal du allebei uit hezelfde hout gesneden Heel snel weg ermee met die twee

  2. chagija at 19:10

    nee romy heeft de eer om grootste leugenaar zijn en aub romy en cemal geen winnaars vooral romy niet met de’r schuttingtaal echt niet romy zo aso

  3. joke gotte at 17:51

    Ze zijn echt gestoord daar Billy wat ben jij een een van de gootste leugenaarster en ze heeft Romy weer in haar macht .En Cemal sttat onder druk van zielige roddelaarster Romy wat een rotzooi is het in Utopia .Het wordt er niet leuker op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *