Billy en Madilia vinden dat de dynamiek in de groep veranderd is sinds Chipp weg is

Billy en Madilia vinden dat de dynamiek in de groep veranderd is sinds Chipp weg is

De finale in Utopia is begonnen en sinds het vertrek van Chipp die gisteren plaatsvond, vinden de bewoners dat de groep is veranderd. Billy probeert dit te bespreken met de rest van groep. Wat een verandering in de dynamiek sinds Chipp weg is hé vraagt Billy zich hardop af. Madilia is het helemaal met haar eens. Het is zoveel rustiger benadrukt ze. Billy vindt ook dat Chipp een bepaalde sfeer in de groep bracht en vindt het jammer dat dit nu weg is. Hoe de dynamiek door één iemand kan veranderen gaat ze verder. Madilia merkt op haar beurt dat er meer rust is sinds het vertrek van Chipp. Billy denkt dat die alleen nog maar erger gaat worden. Zal zij gelijk krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *