Madilia en Billy bedenken een leuke verrassing voor Rienk omdat hij morgen jarig is

Madilia en Billy bedenken een leuke verrassing voor Rienk omdat hij morgen jarig is

Rienk wordt morgen 34 jaar en Billy roept Madilia dan ook bij zich omdat ze wat wil regelen voor zijn verjaardag. Billy heeft bedacht om een pakket voor Rienk samen te stellen, met daarin allerlei spullen die van pas kunnen komen als hij Utopia weer moet verlaten. Het Rienk survivalpakket, met bijvoorbeeld oorwarmers en ondergoed legt ze verder uit. Madilia vindt het een goed idee en samen bedenken de twee dat ze bij alle bewoners zullen langsgaan om te vragen of ze iets kunnen missen voor in het pakket voor Rienk. Naast dit pakket wil Billy ook een andere verrassing voor Rienk regelen. Laten we morgen allemaal een dag op blote voeten lopen, voor Rienk stelt ze voor. Ook dit vindt Madilia een goed idee en ze stemt hier dan ook gelijk mee in. Billy en Madilia besluiten ook direct aan de slag te gaan en alle bewoners stiekem te informeren over de verrassing.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. chagija at 01:50

    ja rienk kan je je weer een kater drinken nat als de keer dat je bij ruud en rowena op bezoek was te zien op youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *