De verrassing avond van Romy is begonnen

De verrassing avond van Romy is begonnen

Als verrassing heeft Cemal Romy meegenomen naar de caravan om daar te genieten van een diner en een glas wijn. Dit alles omdat Romy sinds vandaag precies twee jaar in Utopia woont. De twee liggen gezellig op bed en kletsen over van alles en nog wat. Enige tijd later klopt Baldr aan, hij heeft voor Romy een fles drank. Omdat je er zo lang zit legt hij uit. Niet veel later lopen Beau en Billy naar de caravan om Romy te halen. Eenmaal in de loods aangekomen zitten alle vrouwen op de bank. Ben je klaar voor de party? roept Billy. Romy gilt het uit van plezier waarna Billy zegt dat er hapjes, drankjes en taart zijn. Maar we hebben ook een cadeau van ons allemaal gaat ze verder. Ik hou van jullie roept Romy overduidelijk blij uit. Als ze het cadeau heeft uitgepakt gilt ze het weer uit. Dank jullie wel roept ze als ze het spel dat ze al een tijdje wilde hebben, ziet. Echt geniaal!

Dan is het tijd voor een tweede cadeau. Billy houdt een kleine speecht waarbij ze het moeilijk droog houdt. Ze vertelt aan Romy dat ze dat ze ontzettend trots op haar is. En ik houd heel veel van je vervolgd ze, waarna ze Romy haar vriendschapsketting teruggeeft dat de dames bij een eerdere ruzie kapot hebben getrokken. Na dit lieve gebaar beginnen de dames aan de taart. Onder het genot van een lekker stukje wordt er een filmpje afgespeeld met twee jaar herinneringen van Romy en lieve berichtjes die de bewoners hebben ingesproken. Romy kan haar geluk niet op, en dan is de stripper nog niet eens geweest

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *