Romy wordt verrast met een stripper en heeft een top avond

Romy wordt verrast met een stripper en heeft een top avond

Terwijl het feestje van Romy in volle gang is komt er een gespierde man het Utopia terrein oplopen. Billy ontvangt hem en wijst hem op een plek waar hij zich kan omkleden. Ondertussen wordt er bij Romy een blinddoek omgedaan. Ze zit in spanning te wachten als de stripper in politiepak binnenkomt. Hij doet Romy haar  blinddoek af en de act kan beginnen. Romy gilt het uit van plezier en geniet duidelijk van wat haar overkomt. Ze wordt opgetild en de stripper doet zijn ding. Ook de andere bewoners gaan los. Cemal ik hou van jou he roept Romy terwijl ze ondersteboven wordt gehouden door de stripper. Als de act voorbij is staat met een mega grijns op haar gezicht. Wat vet dit roept ze uit. Het beste cadeau wat ik ooit heb gekregen gaat ze verder. En als klap op de vuurpijl krijgt ze ook nog een lapdance van Cemal.

Als haar feestje ten einde loopt wil Romy nog wat zeggen.Ik had dit echt niet verwacht begint ze met een grote lach op haar gezicht. Ik heb echt een f*cking vette avond gehad en ik wil iedereen bedanken voegt ze eraan toe. Ik heb er gewoon geen woorden voor benadrukt ze. En vertelt daarna dat de twee jaar die ze in Utopia is, voorbij is gevlogen. We moeten er echt van genieten. Het is super vet om hier te wonen vervolgd ze terwijl haar stem begint te trillen. Het is een geweldige plek en ik wil niet dat we elkaar afmaken in de finale gaat ze verder. Op dit moment breekt ze en begint ze te huilen. Laten we het gewoon chill hebben met elkaar, ondanks de spannende periode. We moeten eerlijk zijn en eerlijk stemmen vertelt ze. En wil dan ook aan iedereen vragen om bij de volgende nominatieronde niet te overleggen over de stemmen. Blijf dicht bij jezelf sluit ze af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *