Ivan doet verder onderzoek naar het mysterieuze briefje

Ivan doet verder onderzoek naar het mysterieuze briefje

Ivan probeert er nog steeds achter te komen wie gisteren het briefje op zijn bed heeft gelegd. Gisteren heeft hij al een aantal pogingen gedaan om de dader te vinden maar dat is niet gelukt. Ook vandaag gaat het onderzoek verder en hij neemt een schilderij mee naar zijn slaap hutje. Op het schilderij hebben alle bewoners een berichtje geschreven. Erg handig voor zijn onderzoek, want zo kan hij handschriften vergelijken. Terwijl het canvas op het bed ligt, legt Ivan het briefje eventjes onder elk berichtje. Dit doet hij erg aandachtig, elke letter wordt met opperste concentratie vergeleken. Bij het handschrift van Demi lijkt hij overeenkomsten te zien maar toch is hij er niet helemaal uit. Uiteindelijk zijn Demi en Madilia de twee verdachten. Ivan krabbelt wat in zijn schrift en loopt dan weer zijn huisje uit.

Hij besluit Mehmet in vertrouwen te nemen. En neemt hem mee en wil graag dat hij de handschriften gaat vergelijken. Ook Mehmet merkt op dat Demi haar handschrift in de buurt komt. Ivan laat weten dat hij Madilia ook verdenkt. De twee zijn het erover eens dat het een vrouwenhandschrift is. Toch vinden de twee dat er ook rekening gehouden moet worden met het motief. Linda, Romy en Madilia worden uitgesloten omdat Ivan en Mehmet niet kunnen geloven dat ze het zouden doen. Er wordt uiteindelijk door Mehmet één hoofdverdachte aangewezen, die Ivan ook op de eerste plek had staan. Zal er een confrontatie volgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *