De kippen uit Utopia hebben een nieuw onderkomen in de buitenwereld

De kippen uit Utopia hebben een nieuw onderkomen in de buitenwereld

Een tijdje geleden is stichting Abrona langs geweest in Utopia met de vraag of zij de kippen bij hen op de woonboerderij mogen houden. De bewoners vonden dit een goed idee en daarom is de stichting vandaag terug om de kippen mee te nemen naar hun boerderij. Vandaag worden zij met open armen ontvangen in de mini samenleving en genieten ze samen van de gezelligheid en de lunch die de bewoners voor hen hebben gemaakt. Terwijl ze met zijn alle aan tafel zitten wil Linda een bijzonder cadeau geven aan de bezoekers. Samen met Romy heeft zij een schilderij gemaakt met foto’s van de kippen. De bezoekers reageren stuk voor stuk erg enthousiast. De kippen hebben een alvast een nieuw onderkomen gevonden voordat het programma definitief stopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *