Madilia geeft jarige Rienk een make-over

Madilia geeft jarige Rienk een make-over

Rienk is vandaag jarig en dat willen de bewoners natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Madilia heeft daarom besloten haar jarige mede bewoner een make-over te geven. Als ze hem mee heeft genomen naar de vide komen haar beauty producten tevoorschijn. Enthousiast begint Madilia Rienk zijn gezicht te verzorgen en hij geniet zichtbaar van Madilia haar behandeling. Ondertussen filmt Madilia alles ook nog eens voor haar vlog en het lijkt erop dat Rienk blij is met zijn cadeau. Na een tijdje tutten is het tweetal klaar en gaan ze ieder weer hun eigen weg. Wat er nog meer in Utopia gebeurd is lees je zo in de komende berichten, er is veel gebeurd! Hou je de site in de gaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *