Baldr wordt opgesloten zodat hij een muziek single kan schrijven

Baldr wordt opgesloten zodat hij een muziek single kan schrijven

Een van Baldr zijn doelen in Utopia land is het uitbrengen van een eigen muziek single. Hij heeft al flink wat zanglessen genomen om dit doel te kunnen behalen maar het schrijven van een eigen nummer is tot nu toe nog niet gelukt. Daarom besluiten Bas, Billy en de tweeling om een lock-down voor hem alleen te organiseren. Ze sluiten Baldr op in het keetje van de tweeling, zodat hij daar in alle rust kan werken aan een tekst. Bas vertelt Baldr wat de bedoeling is. Elk kwartier zullen hij, Billy en de tweeling komen kijken hoe het gaat. Elk kwartier zullen ze ook een product uit het keetje wegnemen. Zo begint Baldr met bijvoorbeeld eten en drinken en de verwarming maar zal dit langzaamaan steeds minder worden. Volgens Bas is dit alles bedoeld om zijn creativiteit te stimuleren en hem te helpen met het behalen van zijn doel. Baldr moet hard lachen wanneer hij door Bas in het keetje wordt gezet maar gaat al snel aan de slag. Zal het hem lukken om met een songtekst te maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *