Mehmet maakt zich zorgen om de boekhouding van de bv van de tweeling

Mehmet maakt zich zorgen om de boekhouding van de bv van de tweeling

Nu Chipp Utopia heeft verlaten staan Demi en Fay er alleen voor bij hun bv. De twee zijn nu samen verantwoordelijk voor de financiën en dat baart Mehmet zorgen. In de loods bespreekt hij met een aantal bewoners dat hij erg benieuwd is naar hoe het de bv van de tweeling nu zal vergaan. Ik vertrouwde hem blindelings voegt hij eraan toe doelend op Chipp. Maar ik ben benieuwd hoe het nu zal gaan gaat hij verder. Demi en Fay die zich staan op te maken in de badkamer, horen dat er in de loods over hen wordt gepraat en gaan verhaal halen. Als je iets van ons wilt weten kun je dat ook gewoon vragen snauwt Demi naar Mehmet. Mehmet zegt op zijn beurt dat hij dat heus wel zal doen en dat hij gewoon benieuwd is naar hoe het allemaal zal gaan nu Chipp weg is. Daar zijn wij ook benieuwd naar ja reageert Demi kortaf, waarna de tweeling weer hun eigen weg gaat. Hoe dit verder afloopt zie je zo in een nieuw nieuwsbericht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *