Demi en Fay vinden de kritiek over de boekhouding lachwekkend

Demi en Fay vinden de kritiek over de boekhouding lachwekkend

Mehmet heeft zijn zorgen geuit over de financiën van Demi en Fay nu Chipp niet meer in Utopia woont. Dit is bij de tweeling niet helemaal lekker gevallen omdat zij vinden dat ze hun financiën prima zelf in de hand hebben. De twee bespreken na wat er zojuist gebeurd is. Laat ze maar lekker praten, ik weet zelf wel hoe het zit zegt Fay fel tegen haar zus Demi. En dan zegt hij dat hij Chipp 100% vertrouwde, pardon?! gaat ze boos verder. Demi vindt het vooral niet fijn dat Mehmet het niet direct met hen is komen bespreken maar het achter hun rug om met de rest besprak. Ik hoef me niet te verantwoorden voor hoe ik dingen aanpak gaat Fay verder. De twee praten nog even door maar besluiten het dan maar te laten voor wat het is. Eigenlijk is het gewoon lachwekkend besluit Demi het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Harry at 22:27

    Mehmet heeft gelijk, de twins weten van de finacien niets, en het zal mij niets verwonderen dat die Chipp een grote puinhoop heeft achter gelaten.

      • Harry at 11:02

        Chipp heeft nooit geen slag werk verzet, teren op de verdienste van de meiden. En dan zal alles klppen???? Opvoeding heeft hij ook nioot gehad, ja de verkeerde opvoeding , hoe hij anderen uitmaakte en af blafte. Niet normaal. Goed dat hij weg is dat stuk nietsnut.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *