Billy vindt de benadering van de tweeling richting haar ongepast

Billy vindt de benadering van de tweeling richting haar ongepast

De tweeling heeft Billy gisteren geconfronteerd met het feit dat zij dinsdag Chipp naar huis heeft gestuurd. Billy heeft uitgelegd dat zij de macht van de drieling te veel vond en daarom op Chipp heeft gestemd. Demi en Fay vonden het verhaal van Billy niet kloppen en bedachten dat het beter zou zijn om ieder hun eigen weg te gaan om een ruzie te voorkomen. Billy heeft inmiddels een nachtje over de vragen van de tweeling na kunnen denken maar vindt het bij nader inzien een ongepaste benadering van de Demi en Fay. Ik hoef me naar hen toe helemaal niet te verantwoorden en dat ga ik ze volgende keer ook zeggen legt ze dan ook aan Romy uit. Romy vindt ook dat Billy geen verantwoording schuldig is aan de tweeling. Ik wil het ze volgende keer best uitleggen maar mijn mening is mijn mening en voor de rest gaat het ze niets aan besluit Billy het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. chagija at 19:22

    nee billy nou ga je te ver je bent geen hogere daar en je bent niet eerlijk geweest met bal en chip
    Het was dag Bal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *