Billy, Cemal en Romy speculeren over de dader van het mysterieuze briefje voor Ivan

Billy, Cemal en Romy speculeren over de dader van het mysterieuze briefje voor Ivan

Gisteren heeft Ivan een mysterieus briefje op zijn bed gevonden en hij heeft uitgebreid allerlei handschriften met elkaar vergeleken om een dader aan te wijzen. Hij heeft zijn verdenkingen nog niet hardop uitgesproken maar heeft wel iemand in gedachten. Niet alleen Ivan is in de ban van degene die dit briefje geschreven heeft, ook Cemal, Billy en Romy zijn er flink mee bezig. Het handschrift lijkt verdomd veel op mijn handschrift laat Cemal weten. Hij is erg benieuwd wie het gedaan heeft. Billy laat weten dat ze het niets voor Linda vindt en haar dan ook niet verdenkt. Het is heel raar allemaal, op de eerste e van gelezen staat een streepje en op de i’s staan rondjes als punt merkt Romy analyserend op. Cemal vraagt zich af waarom iemand dit zou doen. Iemand gooit gewoon roet in het eten tussen die twee maar als je ze kent weet je dat het niet gaat lukken besluit Romy het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. chagija at 18:05

  wat maakt het uit jullie liegen allemaal als de besten en zo natuurlijk alsof jullie nooit iets anders hebben gedaan

 2. Bep at 08:31

  De kijker kijk 24/7 die zien alles.
  Ja Linda is vies ,
  En ze weet warneer ze aardig moet zijn om ook zo gezien te worden .
  Mafklapper is ze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *