Koestert Baldr wrok tegenover Demi en Fay?

Koestert Baldr wrok tegenover Demi en Fay?

Cemal en Baldr kunnen het sinds kort goed met elkaar vinden. Wanneer de twee samen buiten van het zonnetje genieten vraagt Cemal zich af hoe Baldr nu denkt over de tweeling. De tweeling heeft bij de vorige nominaties Baldr om tactische redenen in de gevarenzone gekregen. Baldr weet niet goed wat hij van de twee dames moet vinden. Het zijn jonge meiden en dieren die in het nauw gedreven worden, maken rare sprongen voegt hij eraan toe. Hij is zich ervan bewust dat het spel nu wordt gespeeld en zo ook door de tweeling. Cemal is het ermee eens dat iedereen het spel speelt maar hij vindt dat de twee het spel vies hebben gespeeld en dat ze daarom op deze manier zijn afgestraft. Wat voor sprongen zal de tweeling tijdens de volgende nominatieronde maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *