Romy, Mehmet en Billy bespreken het flinke uitgavenpatroon van hun mede bewoners

Romy, Mehmet en Billy bespreken het flinke uitgavenpatroon van hun mede bewoners

Mehmet en Romy bespreken het uitgavenpatroon van de bewoners. Beau heeft een grote uitgave gedaan maar Mehmet vindt dit gek, zo vlak voor de finale. Ik vind het gewoon zonde legt Mehmet verder uit. Romy vindt het bij Beau een ander verhaal omdat zij nooit iets uitgeeft. Mehmet vindt het gekkenwerk dat iedereen ineens losgaat met geld uitgeven. Ik heb net een mail voorbij zien komen voor Demi en Fay, zij gaan 350 euro betalen voor de kapper gaat hij verder vol ongeloof. Billy die er eventjes bij is komen zitten vindt het ook van de zotte dat iedereen zo vlak voor de finale grote sommen geld neerlegt voor spullen die ook na Utopia aangeschaft kunnen worden. Romy oppert vervolgens dat er een regel ingesteld moet worden dat niemand meer geld mag uitgeven aan onnodige dingen maar Billy brengt hier tegenin dat wat de een onnodig vindt niet per se onnodig hoeft te zijn voor de ander. En technisch gezien haalt men geen geld uit de bv maar van hun eigen zakgeld maar desondanks vind ik dat ze het verbrassen vervolgd Mehmet. De drie bespreken een manier waarop ze ervoor kunnen zorgen dat de uitgaven in Utopia beperkt blijven zodat er meer overblijft voor in de pot. Maar of dit echt gaat lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *