Mehmet heeft een duidelijke mening over Rienk

Mehmet heeft een duidelijke mening over Rienk

Gisteren was Rienk jarig en Demi en Fay hadden afgelopen avond het idee om een cadeau voor hem te kopen. Ze vragen daarom aan Baldr, Cemal, Romy en Mehmet wat ze kunnen missen. Demi en Fay hebben van Rienk namelijk gehoord dat als hij wint met de Mister en Miss Utopia verkiezen hij een pak wil gaan kopen. De prijs is namelijk 250 euro maar Demi en Fay denken niet dat hij gaat winnen dus willen ze hem een cheque cadeau doen. Van mij mag hij een tientje laat Cemal weten. Baldr merkt daarna op dat Rienk van hem al een colbertje heeft gekregen. Van mij ook een tientje, want ik heb ook al voor 140 euro aan kleding voor hem gekocht zegt Romy. Demi en Fay vertellen hoeveel de andere bewoners willen inleggen voor Rienk. Hij krijgt van iedereen wel heel veel hoor. Vesten, eten, hij pakt zomaar dingen uit de bar merkt Mehmet op. Ik wil alleen maar zeggen hij heeft het hier wel heel goed voor elkaar hoor, terwijl hij basic wilde gaan leven hier vervolgt hij zijn verhaal. Ze besluiten uiteindelijk om het pak van Chipp in te pakken voor Rienk, die heeft hij hier in Utopia laten liggen. Iedereen is het erover eens dat het meer om het idee gaat en niet om het geld.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *