De tweeling vindt dat iedereen zelf mag bepalen waar het zakgeld aan uitgegeven wordt

De tweeling vindt dat iedereen zelf mag bepalen waar het zakgeld aan uitgegeven wordt

Na het gesprek over het cadeau voor Rienk, komt het gesprek tussen Romy, Mehmet en de tweeling op de onenigheid die ontstaan is tussen Mehmet en de tweeling over de financiën. Ze spreken het uit waarna het gesprek overgaat in het uitgavenpatroon van de bewoners. Mehmet benadrukt dat hij het belachelijk vindt dat Beau een camera van 600 euro heeft gekocht. Demi en Fay vragen waarom het nou zo erg is dat ze dat geld heeft uitgegeven. Zakgeld is zakgeld en daarmee mag je doen wat je wil gaat Demi verder. Mehmet reageert dat dit in principe wel zo is maar hij nu ziet dat veel bewoners ineens grote bakken met geld gaan uitgeven en hij laat weten dit niet nodig te vinden. Cemal denkt dat mensen die nu veel geld uitgeven denken dat zij geen kans meer maken op de titel zegt Mehmet. Dus Cemal denkt dat Beau denkt dat ze geen kans meer maakt? vraagt Fay verbaasd. Romy knikt en laat weten het er deels mee eens te zijn. Ik vind het jammer dat er zo veel ophef wordt gemaakt over geld terwijl we het mijns inziens gewoon zelf verdiend hebben laat Fay aan het einde van het gesprek weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ruud at 13:45

    Ja Mehmet hij verdient helemaal niks in Utopia en je doet niks een beetje in de boeken kijken en rekening bekijken, mogen de andere wat kopen van hun eigen zakgeld wat ze hebben verdiend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *