Beau krijgt een verrassing nadat ze heel de dag weg is geweest voor een begrafenis

Beau krijgt een verrassing nadat ze heel de dag weg is geweest voor een begrafenis

Beau is gisteren naar de begrafenis van haar oma geweest. Maandag kreeg ze een brief van haar vader dat haar oma was overleden en van de groep heeft ze toestemming gekregen om de begrafenis bij te wonen, afgelopen avond kwam ze weer terug in Utopia. Het was fijn om erbij te kunnen zijn en afscheid te nemen zegt Beau tegen Mehmet, Demi en Fay. Beau krijgt vervolgens een dikke knuffel en samen lopen ze naar binnen. In de loods krijgt Beau ook van iedereen een knuffel en wordt gevraagd hoe het met haar gaat. Beau laat een foto van haar oma zien en vertelt dat ze de trouwring van haar oma heeft gekregen. Dat heeft heel veel waarde voor mij voegt ze eraan toe. De bewoners zijn benieuwd hoe het vandaag was en Beau vertelt uitgebreid over hoe ze deze sombere dag ervaren heeft. Gelukkig haalt en krijgt ze veel steun van haar mede bewoners.

Wat later besluiten Demi en Fay hun mede bewoner te verrassen. De tweeling heeft matrassen, warme dekens en kussens in de kas gelegd. De pizza is besteld en Fay brengt als laatste de wijn, wat lekker snacks en kaarsjes naar de kas. Als alles gereed is vragen de twee Beau mee naar de kas. Aah wat schattig, jullie zijn lief zegt Beau met een glimlach als ze de kas ziet. De dames gaan zitten en steken de kaarsjes aan. De pizza is er nog niet, dus we beginnen eerst aan wat andere hapjes zegt Fay. De tweeling vertelt daarna dat ze hopen hier Beau een beetje mee te steunen. Zeker weten, heel lief dat jullie dit voor mij hebben gedaan zegt Beau tegen de twee. En zo was het een gezellige avond voor het drietal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. kaatje at 13:43

    Erg lief en sympathiek van de twins. de andere dames houden zich alleen bezig met roddelen. Met name de vide, totaal geen interesse in een ander. Kijk maar naar die nare gezichten.

  2. Heidy at 12:18

    En weer zijn het de twins die een andere Utopiaan opvangen. De rest boeit het niets. Geweldig van de meisjes en zo lief, doet Beau erg goed.
    Zouden de andere mutsen van de vide nog een voorbeeld aan kunnen nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *