De bewoners gaan met elkaar in debat tijdens het verjaardagsfeestje van Rienk

De bewoners gaan met elkaar in debat tijdens het verjaardagsfeestje van Rienk

Gisteren was Rienk jarig en daarom hebben Madilia en BIlly afgelopen avond iets georganiseerd. Zodra de groep, op Beau en de tweeling na klaar zit vertelt Billy wat de bedoeling is. We gaan een soort Lagerhuis spelen, er worden straks stellingen gegeven en daarna gaan we met elkaar in debat. Rienk is onze debatleider legt ze verder uit. Rienk wordt vervolgens naar voren geroepen en Madilia vertelt dat ze een taart heeft gebakken en Afghaanse hapjes heeft gemaakt. Maar we hebben ook een kleinigheidje, omdat je op straat leeft hebben we een survivalpakket voor je samengesteld zegt ze terwijl ze het pakket aan Rienk overhandigd. Rienk neemt blij zijn cadeau in ontvangst en neemt daarna plaats achter de lessenaar om het debat te starten. Er worden een aantal pikante stellingen voorgelegd en de bewoners delen eerlijk hun mening. Voorbeelden zijn “het is gemakkelijker om gelukkig te zijn als je slim bent”en “uiterlijk is net zo belangrijk als innerlijk”. Af en toe gaat het er hard aan toe om een ander te overtuigen van hun mening. Maar het is een gezellige avond en iedereen lijkt het goed naar zijn zin te hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *