De tweeling vindt het jammer dat ze zich schuldig moeten voelen als ze iets uitgeven

De tweeling vindt het jammer dat ze zich schuldig moeten voelen als ze iets uitgeven

De tweeling heeft een leuke avond voor Beau georganiseerd omdat Beau een rotdag heeft gehad door de begrafenis van haar oma. De dames kletsen gezellig als Demi vertelt dat Beau het gesprek van de dag was. Ah dat is fantastisch reageert Beau lachend. Fay legt uit dat Romy het niet zo erg vond omdat Beau vrijwel nooit iets uitgeeft maar Mehmet was die het niet zo fijn vond dat er 600 euro werd uitgegeven. Die zelf geen geld verdient en denkt, dat mogen anderen dan ook niet zegt Beau verbeten. Maar zakgeld is zakgeld, je hebt het zelf verdiend benadrukt ze. Demi legt uit dat ze bijna geen spullen meer durft te kopen uit angst dat ze ervoor afgerekend wordt. Dit vindt Beau grote onzin en ze vindt dat Demi en Fay er hard voor gewerkt hebben. Maar er wordt wel achter je rug om over gepraat merkt Demi op. Nou en, laat ze lekker l*llen. Dat interesseert me echt helemaal niks vervolgd Beau fel. De tweeling is het hier wel mee eens maar vinden het jammer dat ze zich schuldig moeten voelen als ze iets uitgeven. Beau zegt nogmaals dat ze zich er niks van moeten aantrekken. Doe ik ook niet, heel eerlijk? Het maakt me geen zak uit wat ze ervan vinden besluit Beau het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Ruud at 14:03

  Mehmet jongen wat doe jij eigenlijke in utopia niks beetje kijken op de pc naar de rekeningen en mogen van hun eigen zak geld wat ze hebben verdiend uit mogen geven..Kijk eens naar Billy die teert allen op het geld van de bv en Romy kijk daar eens na

 2. Bep at 13:49

  En toch schrijf ik die twee meiden zijn echt lieve kinderen .
  Alleen bijten ze zich goed van hun zelf af waar het nodig is

 3. kaatje at 13:40

  Goedzo Beau, bijt van je af. En inderdaad , die onsympathieke Mehmet, vedient niks, en maar kletsen. Dames uitgeven wat je verdient hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *