Cemal krijgt binnenkort bezoek van een defensie psycholoog

Cemal krijgt binnenkort bezoek van een defensie psycholoog

Een nieuwe dag in Utopia is alweer even aan de gang en deze dag is een extra goede dag voor Cemal. Als Madilia achter de computer zit ziet ze een mail binnenkomen voor Cemal. Enthousiast roept ze of iemand Cemal voor haar kan roepen. Niet veel later komt Cemal de loods binnen en leest hij met grote ogen het scherm van de computer. Het blijkt een mail te zijn van een testpsycholoog, die hem wil helpen met de voorbereidingen voor de psychologische IQ test die hij voor defensie zal moeten ondergaan. De psycholoog schrijft dat hij donderdag langs wil komen in Utopia om met Cemal aan de slag te gaan. Er verschijnt een grote glimlach op Cemal zijn gezicht en trots laat hij de overige bewoners weten wat hij zojuist gehoord heeft. Als Romy hoort van het goede nieuws snelt ze op hem af. Oh my god Cemal wat leuk zegt ze enthousiast waarna ze hem om zijn nek vliegt. Cemal zijn dag kan niet meer stuk en kan niet wachten tot volgende week.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *